Prin completarea formularului de mai jos vă daţi acceptul pentru a deveni membru al asociaţiei Colegiul Tehnic al Diriginţilor de Şantier si RTE. După completare veţi fi contactat de secretariatul asociaţiei pentru orice alte detalii.

Prin decizia Consiliului Director cererile de aderare la organizaţie depuse prin formularul online se consideră a fi Valide, reprezentând o cale acceptată de folosire a mijloacelor moderne de comunicare şi transmitere a informaţiei.

Consiliul va verifica conformitatea datelor introduse şi în cazul în care ele se confirmă se va Valida cerere depusă şi va fi informat dirigintele de şantier cu privire la acest lucru.

Nu pot depune cereri pentru înregistrarea ca şi membri în cadrul organizaţiei decât persoanele fizice autorizate ca şi diriginte de şantier sau persoanele juridice care au în statut desfăşurarea de astfel de activităţi.

Verificaţi mai întâi dacă nu v-aţi înscris deja.

Pentru a putea fi membru al asociaţiei ca şi persoană juridică vă revine obligaţia unei cotizaţii anuale de 2000 de lei. Membrii persoane fizice nu au cotizaţie anuală în acest moment.

Cod de securitate:
security code
Va rugam sa introduceti codul de securitate:

Trimite

După înscriere veţi primi un email de confirmare şi informaţii suplimentare în maxim 24h, excepţie sâmbăta şi duminica. Verificaţi şi căsuţa de SPAM căci este posibil ca emailul să apară acolo.