În data 28 mai 2022 va avea loc Adunarea generală a diriginților de șantier și a responsabililor tehnici cu execuția.


Dorim sa va aducem la cunostinta si totodata,  sa va invitam in data de  28 Mai 2022,  la Adunarea Nationala a Colegiului Tehnic al Dirigintilor de Santier si Responsabili Tehnici cu Executia. \          Intalnirea va avea loc la Bucuresti- Hotel Mercure (bd. Mircea Voda nr 28)


Multumim tuturor celor care se implica in activitatea Colegiului Tehnic al Dirigintilor de Santier si Responsabili Tehnici cu Executia pentru ca aceasta asociatie sa-si atinga scopurile propuse.
Programul detaliat pentru Adunarea Nationala va fi anuntat ulterior, deoarece ne dorim sa primim de la dumneavoastra propuneri de discutie si mai ales, de planuri in concordanta cu scopurile Colegiului Tehnic al Dirigintilor de Santier si Responsabili Tehnici cu Executia.


Pentru înscrieri, va rugam sa ne transmiteti, la adresa de e-mail de mai jos, urmatoarele:                            – Nume si Prenume                            – Nr telefon mobil                           – Date facturare (persoana fizica sau persoana juridica)
 Taxa participare:  350 lei.    

Pentru detalii sau informatii suplimentare, va rugam sa contactati secretariatul: 

email: daniela@colegiu-diriginti-santier.ro               

Daniela Niculae    tel:  0732338319